T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Türk Eğitim Vakfı Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ali Haydar EKMEZ - Müdür Yardımcısı

Ali Haydar Ekmez  1973 yılında Tunceli´de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa´da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi  Buca Eğitim Fakültesi´nde Tarih Eğitimi/Öğretmenliği Lisansını tamamladı.

İlk görev yeri Afyonkarahisar/Şuhut Kayabelen İlköğretim Okulu´nda 3 ay görev yaptıktan sonra,Zonguldak Çatalağzı Çok Programlı Lisesi´nde, Zonguldak Atatürk Lisesi´nde görev yaptı. 2004 yılında Bursa´ya gelen Ali Haydar Ekmez İnegöl Şipali İlköğretim Okulu´nda 3 ay görev yaptıktan sonra Bursa/Osmangazi Ahmet Hamdi Gökbayrak Anadolu Öğretmen Lisesi ve Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi´nde öğretmenlik yaptı. 2010 yılında Bursa/Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı´na başladı. 2016 yılında Türk Eğitim Vakfı Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Müdür Yardımcısı Olarak atandı.

Halen okulumuzda Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Ali Haydar Ekmez, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aldığı Hizmet İçi Eğitimler

• 01.11.2010 - Uygulamalı Problem Çözme Teknikleri Semineri