T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Türk Eğitim Vakfı Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Türk Eğitim Vakfı Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0 (224) 341 63 43 / 341 63 47
Dikkaldırım Mahallesi Seyran Sokak No 6/1 Osmangazi/Bursa
Vizyon
Ülkesinde toplumun katkısını alarak hastalığın önlenmesi, hastanın bakımı ve sağlık düzeylerinin yükseltilmesi için sağlık alanında sorumluluk almaya yeterli ve yetkili, nitelikli mezunları ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve kabul gören bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan ve geliştiren, tedavi hizmetlerinde profesyonel hizmet veren bilgi, beceri ve tutuma; bilimsel düşünme gücüne ve geniş dünya görüşüne sahip; milli ve manevi değerlere saygılı öğrenciler yetiştirmektir.
Güncellenmektedir
08.45-17.20
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Güncel Ulaşım Bilgileri İçin Tıklayınız.

Uyarı: Ulaşım bilgileri "PDF" formatındadır.

Okul servislerimiz öğrencilerimizin isteği doğrultusunda olmaktadır.
DİKKALDIRIM MAHALLESİ SEYRAN SOKAK NO:6/1 OSMANGAZİ-BURSA

Okulumuzun il merkezine uzaklığı 4 kilometredir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2023-2024- ATP 9.Sınıf Puan- (Emsal Puan-1)-334.89/ 10.Sınıf Puan (Emsal Puan-2)-346.44 11.Sınıf Puan (Emsal Puan-3)-330.16 / 2.Sınıf Puan (Emsal Puan-4)-341.95 12.Sınıf (Emsal Puan-5) 347,53 Emsal Puan-1: Hazırlık sınıfı okuyan, sınıf tekrarına kalan veya öğrenim hakkını kullanmayan öğrencilerden mevcut öğretim yılında 9. sınıfta olması gerekirken hazırlık sınıfında olup, yerleştiği eğitim öğretim yılına göre nakil gideceği okulda emsalleri 9. sınıfta olanlar için nakil geçişinde kullanılan taban puandır. Emsal Puan-2: Hazırlık sınıfı okuyan, sınıf tekrarına kalan veya öğrenim hakkını kullanmayan öğrencilerden mevcut öğretim yılında 10. sınıfta olması gerekirken 9. sınıfta olup, yerleştiği eğitim öğretim yılına göre nakil gideceği okulda emsalleri 10. sınıfta olanlar için nakil geçişinde kullanılan taban puandır. Emsal Puan-3: Hazırlık sınıfı okuyan, sınıf tekrarına kalan veya öğrenim hakkını kullanmayan öğrencilerden mevcut öğretim yılında 11. sınıfta olması gerekirken 10. sınıfta olup, yerleştiği eğitim öğretim yılına göre nakil gideceği okulda emsalleri 11. sınıfta olanlar için nakil geçişinde kullanılan taban puandır. Emsal Puan-4: Hazırlık sınıfı okuyan, sınıf tekrarına kalan veya öğrenim hakkını kullanmayan öğrencilerden mevcut öğretim yılında 12. sınıfta olması gerekirken 11. sınıfta olup, yerleştiği eğitim öğretim yılına göre nakil gideceği okulda emsalleri 12. sınıfta olanlar için nakil geçişinde kullanılan taban puandır. 12. Sınıf Emsal Puan-5: Resmi ve özel ortaöğretim kurumlarının 12 nci sınıflarında halen eğitim ve öğretime devam eden öğrencilerden geçmiş yıllarda hazırlık sınıfı okuyan, sınıf tekrarına kalan veya öğrenim hakkını kullanmayan öğrencilerin 12.sınıf seviyesinde seçmiş olduğunuz okula yapacakları nakil ve geçiş başvurularında emsalleri mezun durumda oldukları için ilgili okuldan bir önceki eğitim ve öğretim yılında mezun olmuş olan emsallerinin yerleştiği eğitim ve öğretim yılındaki okul taban puanıdır. Açıklama-1: Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 38 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile ikinci fıkrasının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına yönelik Danıştay Sekizinci Dairesi nezdinde E:214/9354 ve E:2014/10638 nolu açılan davalarda, 38 inci maddenin birinci fıkrasının (a) bendinin yürütmesinin durdurulması yönünde karar verilmiştir. Bu nedenle tüm program türlerinde ve sınıf seviyelerinde boş kontenjan ve taban puana göre nakil işlemleri yapılmaya devam edilecektir. Açıklama-2: Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 38 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi hakkında Danıştay Sekizinci Dairesinin 2016/8079 Esas Numaralı kararıyla eğitim kurumları arasındaki nakil ve geçişlerde taban puan uygulanma tarihine (24/03/2015) ilişkin yürütmenin durdurulması ve yönetmeliğin yürürlülük tarihine (13/09/2014) göre taban puan hesaplanması kararı verilmiştir. Tüm program türlerinde ve sınıf seviyelerinde boş kontenjan ve taban puana göre nakil işlemleri yapılmaya devam edilecek olup yeni karar gereği yönetmeliğin yürürlülük tarihi olan 13/09/2014 dikkate alınarak okul taban puanları güncellenmiştir.
%51.67
judo, Bilek Güreşi, Karate, Tekvando, Kickboks