Kurum Adı : Türk Eğitim Vakfı Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://tevhtmtal.meb.k12.tr
Adres : DİKKALDIRIM MAHALLESİ SEYRAN SOKAK N0 6/1 OSMANGAZİBURSA

VİZYON
Ülkesinde toplumun katkısını alarak hastalığın önlenmesi, hastanın bakımı ve sağlık düzeylerinin yükseltilmesi için sağlık alanında sorumluluk almaya yeterli ve yetkili, nitelikli mezunları ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve kabul gören bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON
Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan ve geliştiren, tedavi hizmetlerinde profesyonel hizmet veren bilgi, beceri ve tutuma; bilimsel düşünme gücüne ve geniş dünya görüşüne sahip; milli ve manevi değerlere saygılı öğrenciler yetiştirmektir.

Güncellenmektedir

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : KALORİFER (DOĞALGAZ)
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :