Türk Eğitim Vakfı Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 224 341 63 59
WEB http://tevhtmtal.meb.k12.tr
Adres : DİKKALDIRIM MAHALLESİ SEYRAN SOKAK N0 6/1 OSMANGAZİBURSA
VİZYON : Ülkesinde toplumun katkısını alarak hastalığın önlenmesi, hastanın bakımı ve sağlık düzeylerinin yükseltilmesi için sağlık alanında sorumluluk almaya yeterli ve yetkili, nitelikli mezunları ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve kabul gören bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan ve geliştiren, tedavi hizmetlerinde profesyonel hizmet veren bilgi, beceri ve tutuma; bilimsel düşünme gücüne ve geniş dünya görüşüne sahip; milli ve manevi değerlere saygılı öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Güncellenmektedir
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli :
Saatler :
Isınma : KALORİFER (DOĞALGAZ)
Lojman : - Sayısı:0
Ulaşım : 7 Km 1 NOLU EMEK VE 2 NOLU ÜNİVERSİTE BURSARAY İLE ACEMLER METRO İSTASYONUNDAN İNİLİR. Okulumuz Acemler Metro İstasyonuna yaklaşık olarak 1 km mesafededir. Acemler Metro İstasyonundan Okulumuza B/5, B/20 ve B/39 şehir içi servisleriyle yaklaşık 3 dakikada ulaşılabilmektedir. Acemler Metro İstasyonundan Dikkaldırım Mah. Hayran Caddesi İstikametinden yaklaşık 10-13 dakika yürüme mesafesi ile ulaşılabilir
Yerleşim Yeri : DİKKALDIRIM MAHALLESİ SEYRAN SOKAK NO:6/1 OSMANGAZİ-BURSA